Geld verdienen met de Affiliate Marketing Revolutie! - gelukkiginjehoofd.be
Gelukkiginjehoofd-Dé website voor een gelukkig en stressloos leven!
mindfull 24 augustus 2018
mm
Marjolein Geen reacties

Wil jij ook graag een gelukkig leven zonder zorgen of stress? Leren om écht te genieten van jouw leven? Dan is dit boek absoluut iets voor jou!

Ja! Ik wil een gelukkig en stressloos leven!

Nood aan wat stabiliteit en meer vrijheid? Rust vinden in jouw leven en jezelf opwerken naar leven zonder zorgen? Het kan. Lees hier hoe je ermee aan de slag kan gaan.

financiele zorgenHeel vaak hebben mensen zorgen en problemen die gerelateerd zijn aan geld. Geld is een belangrijk aspect in ons dagelijks leven. Iets waar we niet tussenuit kunnen.

Als er geen geld is, dan zorgt dat voor spanningen en stress. Een mens moet immers in deze maatschappij voldoen aan bepaalde voorwaarden als hij onder gewone omstandigheden wil leven.

We hebben allemaal een huis te betalen en of je dat nu huurt of gekocht hebt, het geld moet er elke maand liggen. Daarenboven moet je het huis verwarmen, je wil onder de douche om je te wassen en het hele gezin moet eten.

En dan spreken we uiteraard nog niet van kleren en schoenen die gekocht moeten worden, de maandelijkse factuur van het internet, de auto en nog zoveel meer.

Hierdoor ontstaan er spanningen en zorgen die erg zwaar kunnen doorwegen. Geldzorgen zijn namelijk altijd zwaar en vervelend. Het zijn zorgen die jij niet onmiddellijk kan oplossen . Er is geen pasklare oplossing voor te vinden en dus moet je jezelf in een afwachtende houding plaatsen en je zien te redden met datgene dat voor handen is.

Er voor zorgen dat jouw financiële toestand verbetert en dat jij jou daar geen zorgen moet in maken, kan er voor zorgen dat er wat rust komt in je leven en in je hoofd. Die rust kan dan weer leiden tot veel positiviteit en mindfullness in de rest van je leven.

Om een gelukkig en gezond leven te hebben, is het belangrijk dat je een mooie balans vindt in jouw leven op alle vlakken. Een gat in je hand of een tekort op financieel vlak is geen goede balans en tast de veiligheid en stabiliteit aan van je leven. Dat kan zorgen voor grote breuken en zware stressvolle problemen.

muntjes geld

Geld verdienen is een manier om innerlijke rust te vinden. Hoe komt dat? Simpel!

 • Een tekort aan geld
 • Het niet kunnen betalen van rekeningen,
 • Het krijgen van betalingsherinneringen,
 • Naar de winkel gaan en de bankkaart die zegt dat het saldo ontoereikend is,
 • De kinderen naar school moeten sturen zonder knabbel, fruitje of erger nog, zonder boterhammen

Dit zorgt allemaal voor innerlijke onrust. Een onrustig en angstig gevoel. Want als we nu al aan dit niveau zitten en de rekeningen blijven zich opstapelen, waar zijn we dan binnen een aantal maanden?

Het gebeurt met ons allemaal. Maar het ene gezin heeft het vaker voor dan het andere. Het is helaas niet anders en de rekeningen worden alleen maar groter. De winkels en de boodschappen alleen maar duurder. En toch moeten we allemaal verder doen.

Heeft iedereen financiële zorgen of ben ik een uitzondering?

Nee, je bent geen uitzondering. Héél veel mensen hebben geldproblemen of moeten de eindjes elke maand aan elkaar knopen.

De mensen die wél geld genoeg hebben, moeten daar dan ook vaak iets tegenover zetten. Drukke baan, veel uren, veel verantwoordelijkheid, weinig thuis, lange uren en geen tijd voor leuke dingen zoals familie en ontspanning.

Als je financiële zekerheid wil dan moet je dat natuurlijk niet inwisselen voor vrije tijd en ontspanning. Nee, we gaan net geld verdienen zodat we méér tijd hebben voor de dingen die belangrijk zijn!

Het lijkt dus steeds alsof het compromissen zijn die we moeten sluiten. Het is ofwel het één ofwel het ander.

 • Ofwel hebben we veel geld maar weinig tijd om iets leuks te doen met het geld.
 • Ofwel hebben we weinig geld en kunnen we de rekeningen niet betalen en ons gezin niet voorzien van de basisbehoeften.

Hoe belangrijk is dan dat geld?

Geld is heel belangrijk en is een fundament in een mens zijn leven. Zeggen dat dat niet zo is, is onnozel. Geld is alleen niet belangrijk als je er genoeg van hebt, maar niet iedereen heeft er genoeg van.

De meeste mensen hebben niet genoeg. Geld zorgt voor conflicten. Conflicten met je partner, met vrienden of familie of op het werk. Geld tekort komen is niet leuk.

De meeste mensen spreken ook niet graag over geld en doen er vaak stiekem over. De meeste mensen doen ook stiekem over hoeveel geld ze verdienen of hoeveel ze bezitten. Het is haast een soort van taboe om te spreken over geld, wat je verdient, hoeveel je vakantie kost of je auto of het nieuwe hebbedingetje in jouw huis.

Er is wetenschappelijk onderzoek gebeurd naar “geld en gelukkig zijn” en deze onderzoeken wijzen wel degelijk uit dat mensen met meer geld, minder zorgen en stress hebben en dus gelukkiger zijn. Je wordt niet noodzakelijk gelukkig van een miljonair te zijn, maar meer geld zodat je kan toekomen en kan kopen wat nodig, maakt wel degelijk gelukkig.

Als je jong bent, dan is geld niet zo belangrijk en dan heb je niet zo heel veel nodig, maar naarmate jij ouder wordt, een gezin krijgt met kinderen en een huis moet afbetalen, wordt meer geld verdienen, WEL belangrijk. Het zorgt immers voor een verantwoordelijkheid die je dan krijgt en moet invullen naar anderen toe.

Wist je dat je via dit programma onbeperkt veel geld kan verdienen per maand zodra je dat zelf wil? Het is de meest leerrijke ervaring die je kan hebben. Ga hier eens kijken naar het programma.

Hoe voelt geld en hoe voelen wij er ons bij?

geld in glaasjes Geld kan je verschillende gevoelens geven. Het kan zeker een gelukkig of een ongelukkig gevoel geven.

Eens naar de stad en lekker gaan shoppen, kan écht een fijn gevoel geven. Een gevoel van eigendunk. Een fijn gevoel dat jij het ook verdient om eens een kleinigheidje te kopen.

Maar geld kan ook ongelukkig maken. Want misschien wil jij wel eens graag een nieuwe broek of twee paar schoenen maar laat jouw bankrekening dat helemaal niet toe. En daar sta je dan. Jij kan het niet kopen, er is geen geld. Andere mensen kopen het wel, jij kan het niet, of je moet het kopen op krediet.

Onze gevoelens naar geld toe hebben vaak te maken met jouw houding tegenover dat geld. Geld betekent voor veel mensen vrijheid. Door dat geld kunnen ze immers gaan doen wat ze zelf willen en dat geeft hen vrijheid. Geld kan ook zorgen voor veiligheid. Het is een veilig gevoel te weten dat er een extraatje op de bank staat.

Bekijk voor jezelf eens welke gevoelens en gedachten jij hebt bij het woordje geld. Want geld wekt verschillende emoties op, dat is duidelijk, maar zo kom je ook te weten hoe jij staat tegenover die centen en wat je eraan kan doen om een betere verhouding te creëren.

Wat wordt precies bedoeld met “Rijk Zijn”?

Rijk zijn betekent zoveel. Voor veel mensen gaat het hier over een financiële kwestie. Iemand is rijk als hij of zij veel geld op zijn rekening heeft staan.We zijn rijk als we verschillende huizen bezitten of twee auto’s hebben van een duur merk. Iemand is rijk als hij onbeperkt kan kopen en consumeren.

Maar vaak heeft die rijkdom niet alleen met geld te maken. Rijkdom kan immers ook de tijd zijn die je kan doorbrengen met jouw kinderen. Lekker genieten van een diner met jouw vrouw, of een voormiddag vrij van het werk om te doen waar je zin in hebt. Ook dat is belangrijk en rijkdom.

We kunnen in het algeheel stellen dat veel mensen wat meer geld willen verdienen maar dat nog meer mensen zouden willen stoppen met werken voor een ander en op een nieuwe manier geld willen verdienen. En die vrijheid: dat is pas échte rijkdom.

Want ZELF kunnen bepalen hoe jouw leven eruit ziet, is een teken van vrijheid en rijkdom die onbetaalbaar is.

Villa in Tenerife met privé zwembad!

Het is fijn om een beeld te hebben van wat je graag wil bereiken in het leven. Waar je naartoe werkt en wat de uiteindelijke uitkomst wordt van alles. Een visueel beeld scheppen en weten waar je naartoe werkt, geeft steun, richting en motivatie.

Ikzelf heb mij altijd gezien in een villa in Tenerife. Met een zwembad in mijn tuin. Uitzicht op de zee en het strand en dat liefst bij zonsondergang. Ikzelf in een ligstoel met een goed boek. Heerlijk lijkt me dat en daar wil ik ook naartoe.

zwembad met stoelen

Een beeld hebben van waar je naartoe wil in het leven is belangrijk. Het zorgt ervoor dat jij gefocust blijft en dat je weet wat je allemaal moet doen om deze doelen te bereiken. Zo word je gelukkig en krijg je een fijn gevoel zelfs zonder dat je er al bent! Jij bent onderweg!

Vroeger moesten onze ouders gaan werken voor een hongerloontje en hadden vrouwen geen geld en mannen des te meer. Moeder de vrouw moest geld vragen aan de man om even naar de winkel te kunnen en elke cent moest vijf keer omgedraaid worden. Tegenwoordig gaat het beter.

Hoe kan ik geld verdienen in mijn thuisomgeving?

Het gaat tegenwoordig beter, maar niet breed genoeg. Het is dus belangrijk dat het nog beter wordt. Het is werkelijk geen fijn leven als je bij alles moet nadenken of je het nu -al dan niet- gaat uitgeven. Wat koop ik wel, wat koop ik niet? Staan de appelen in de ene winkel goedkoper dan in de andere?

Maar goed, dat tot daar aan toe als je dan tenminste de vrijheid hebt om te doen en te laten wat je zelf wil. Alleen dat al zou een grote oplossing zijn voor vele mensen. Maar kan dat dan wel?

Dat kan zeker. De beste manier is via het internet. Als je erin slaagt om geld te verdienen op de computer, via het internet, dan kan je er voor zorgen dat je een zodanig loon verdient en niet meer hoeft te gaan werken. Uiteraard gaat dit niet vanzelf, je moet er wel zelf iets voor doen.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

Het klinkt allemaal heel erg mooi en dus is de vraag ook vaak of het dan echt wel realiteit kan worden. Een business opzetten, er een tijdje aan werken tot die groot en sterk is en dan achterover leunen en geld verdienen. Zo zijn er wel duizend producten en heel veel van hen zijn grote onzin.

Zo kwam ik  Affiliate Marketing Revolutie” van Jacko Meijaard tegen op het internet. Ook een dergelijk product dacht ik in eerste instantie, maar toen ik er beter op in ging, kreeg ik wel iets anders te zien. Ik heb het programma gekocht en ben er onmiddellijk mee aan de slag gegaan.

Affiliate marketing: wat is dat precies?

spaarvarkenBelangrijk om te weten is natuurlijk wat het wil zeggen! Affiliate Marketing. Het is drie jaar geleden dat ik hiermee voor de eerste keer in aanraking kwam en voor mij was het een eye-opener. Ik had er nooit van gehoord maar ineens begreep ik erg veel van wat ik zag voorbijkomen op websites.

Affiliate marketing is internetmarketing waarbij mensen (eender welke mensen, zoals jij en ik) producten aanprijzen van andere mensen door online te gaan adverteren.

Daarvoor krijgen ze dan een vergoeding. Je wordt dus betaald om reclame te gaan maken voor de producten van iemand anders.

Goed zo, dat weten we dan al, maar hoe wordt een affiliate dan betaald. Er zijn verschillende manieren waarop je betaald kan worden maar de meest voorkomende zijn de volgende:

 • Ofwel word je betaald per keer dat er geklikt wordt op de promotie die je aanbiedt. Je kan jouw promotie aanbieden met een link, een banner of bijvoorbeeld een advertentie op jouw website.
 • Je kan ook betaald worden voor één ieder die zich inschrijft en zijn contactgegevens achterlaat bij een bedrijf. Ook dat is belangrijk voor bedrijven want zo kunnen ze de potentiële geïnteresseerde mensen terug bereiken.
 • Dan heb je de veel voorkomende en dat is diegene waar jij betaald wordt als iemand iets koopt via jouw link naar een bepaald product. Als iemand via jouw link, naar een product gaat en dat dan koopt, dan krijg je hier een deel van de commissie. Afhankelijk van welk product kan dat veel of weinig zijn.
 • Sommige mogelijkheden zijn ook, dat jij betaald gaat worden om gewoon naar advertenties te kijken.Hier zijn ook erg grote verdienmodellen in. Het enige verschil is dat je dan vaak zelf eerst een bedrag moet investeren. Ik zal hier later nog een artikel over schrijven.

Hoe werkt de “Affiliate Marketing Revolutie”?

Goed, tijd voor actie. Je bent geïnteresseerd! Wat nu? Hoe werkt het? De Affiliate Marketing Revolutie is een programma dat jou gaat helpen met het opbouwen van een affiliate website zodat je via daar producten kan gaan verkopen. Dat is het programma. Kort uitgelegd.

Nu denk je waarschijnlijk, hoe moet ik een website opzetten, ik ken er niets van, ik ben niet technisch aangelegd. Ja dat begrijp ik. Dat dacht ik ook.

Het programma is gemaakt voor dummies zoals mezelf. Ik kende er niets van, maar met dit programma ben ik erin geslaagd verschillende websites succesvol op te zetten. Je krijgt bij dit programma namelijk 44 video’s waarin jou alles uitgelegd wordt wat je moet weten.

Elke video begeleidt jou stap voor stap naar het opbouwen van een website en het promoten van artikelen. Affiliate Marketing Revolutie heeft 44 video’s en bestaat uit 7 modules. In de eerste module zal je de basis leren en zo ga je elke module steeds verder met het opbouwen van jouw site.

 • Starten met affiliate marketing : Module 1
 • Je website inrichten : Module 2
 • Hoog scoren in google : Module 3
 • Puntjes op de i : Module 4
 • Geld met emails : Module 5
 • Alles komt samen : Module 6
 • Meten is weten : Module 7

Via deze 7 modules kan je dus jouw eigen website opbouwen en kom je alles te weten over wat allemaal te maken heeft met websites en verkopen. Het is een erg leerrijke ervaring en je wordt zo trots als je dan jouw eigen eindresultaat bekijkt! Een eigen website met de mogelijkheid om veel te verkopen.

Wist je dat je via dit programma onbeperkt veel geld kan verdienen per maand zodra je dat zelf wil? Het is de meest leerrijke ervaring die je kan hebben. Ga hier eens kijken naar het programma.

Wat wordt er beloofd na het toepassen van de 7 modules?

Jacko Meijaard belooft jou geen mooie sprookjes en hoge bedragen die dadelijk op jouw bankrekening zullen verschijnen. Alles hangt volgens Jacko af van jouw eigen inzet, harde werk en de keuze die je maakt in het product dat je gaat promoten.

Hoe meer tijd jij in jouw website steekt, hoe mooier en aanlokkelijker die er zal gaan uitzien. Hoe meer jij schrijft, hoe meer artikelen jij publiceert, hoe sneller jij hoog zal gaan ranken in google en veel gratis bezoekers zal krijgen. Veel bezoekers zorgt voor meer potentieel inkomen.

dollar briefjes

Na een tijdje zal jouw website dan zo groot worden, dat je vanzelf -passief- geld zal gaan verdienen. Volgens Jacko kan je perfect leven van de affiliate marketing revolutie maar dat moet je dus in het juiste perspectief plaatsen. Heb jij tien goed draaiende en goed scorende websites dan kan jij makkelijk geld verdienen.

Het is dus een kwestie van in eerste instantie goed doorwerken en dan kijken wat er in de plaats komt. Jacko maakt reclame voor BMW’s kopen en veel op vakantie gaan, en dat is allemaal leuk, maar jij kiest natuurlijk zelf wel waarom je het doet.

Ik hoef geen BMW, ik heb andere dingen die ik belangrijk vind. Dat geldt waarschijnlijk voor iedereen, jij beslist zelf wat je belangrijk vindt in je leven.

Werkt het?

Ja, het werkt. Ik kan dit in alle eerlijkheid zeggen omdat ik het zelf geprobeerd heb. Ik heb zelf enkele websites opgezet en ik doe dat met succes. Er moet elke dag aan gewerkt worden en ik schrijf mijn artikelen zelf. Dat vind ik fijn om te doen. Affiliate marketing is niet de gemakkelijkste manier om geld te verdienen.

Het kost moeite en tijd maar het loont enorm eens jij op dreef bent en helemaal kan gaan knallen. Na een tijdje zal jij de resultaten gaan zien en merk je dat als je één keer een commissie kan binnenhalen dat je dat dan ook 20 keer of 100 keer kan en dan zie je dat de mogelijkheden ongelimiteerd zijn.

Hoe meer jij verdient, hoe meer jij wil verdienen. En die mogelijkheid bestaat. Zoals gezegd rij ik niet met een BMW en vind ik dat soort dingen niet belangrijk, maar ik verdien wel een mooie boterham met mijn Affiliate websites. Ik kan dus op vakantie, boeken kopen en thuis blijven als ik dat wil.

Wat gebeurt er na aankoop en krijg ik dan nog hulp?

Eens jij het programma aangekocht hebt, krijg je toegang tot jouw video’s met alle instructies erin. Deze kan jij onbeperkt zoveel kijken als je wil. Je kan ze stopzetten en terugkijken. Daarbij krijg je dadelijk toegang tot het forum van Affliate Marketing Revolutie.

Dit forum zit vol met mensen die samen met jou geld verdienen met deze revolutie. Je kan hier alle vragen stellen die jij hebt en er wordt steeds door verschillende mensen gereageerd zodat jij alle hulp en inzichten krijgt die je nodig hebt. En het beste van allemaal: je hoeft geen eeuwigheid te wachten op een antwoord, je krijgt het vaak binnen een paar uurtjes.

Conclusie: Affiliate Marketing Revolutie: een succes of niet?

internet succesgidsJacko Meijaard heeft een heel duidelijk, goed, simpel en betrouwbaar product op de markt gebracht. Het is helder en duidelijk en iedereen kan ermee werken.

Het is een super instrument om zelf iets moois te maken. De methode is goed opgebouwd en je vindt er alleen maar positieve ervaringen over.

Je leert zoveel nieuwe dingen die je dadelijk kan uittesten in de praktijk waardoor het een erg leuk iets is om mee bezig te zijn.

Het feit dat Jacko Meijaard heel open en betrouwbaar overkomt, zijn methode goed opgebouwd is en ik alleen maar positieve ervaringen over zijn product kan terugvinden, zegt voor mij dat Affiliate Marketing Revolutie zeker werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *